воскресенье, 26 июля 2020 г.

Ondanks zege valt doek voor Aké en Bournemouth

Bournemouth kwam door de overwinning op 34 punten, één minder dan de veilige nummer zestien Aston Villa, dat bij West Ham United een 1-1 gelijkspel uit het vuur sleepte. Door het betere doelsaldo (-25) had één enkel doelpunt van West Ham United achteraf gezien redding kunnen brengen voor Bournemouth. Bij Aston Villa mocht oud-Ajacied Anwar El Ghazi invallen.

Toch is het niet uitgesloten dat Aké, die net als Arnaut Danjuma negentig minuten op de bank zat, volgend seizoen zelf gewoon in de Premier League uitkomt. Topclub Manchester City heeft zich bij Bournemouth gemeld voor de Oranje-international, terwijl ook Manchester United en zijn oude club Chelsea de verrichtingen van de verdediger nauwlettend volgen.

Ook voor Watford viel het doek. De Londenaren verloren nipt van stadgenoot Arsenal, met 3-0, terwijl het eerst op een 3-0 achterstand was gekomen. Door de verliespartij bleef Watford zeventiende met 34 punten en een doelsaldo van -28.

Hekkensluiter Norwich City verloor zondag met 5-0 van Manchester City. De ploeg van doelman Tim Krul wist al enkele weken dat lijfsbehoud geen mogelijkheid meer was.

Leeds United en West Bromwich Albion nemen de plaatsen in van twee van de drie degradanten. Daar komt na de play-offs nog een club bij.

Source: telegraaf.nl

Комментариев нет:

Отправить комментарий