пятница, 10 июля 2020 г.

De Jong moet ook duel Barça met Valladolid laten lopen

De Jong keerde eerder deze week terug op het trainingsveld. Een kuitblessure houdt hem sinds 13 juni aan de kant. Mogelijk wil trainer Setién ook weinig risico nemen met de oud-speler van Ajax, met het oog op de Champions League die in augustus wordt beslist.

Geen risico's

„We hebben getwijfeld of we hem mee zouden nemen", stelde Setién. „Want hij voelt zich goed. Uiteindelijk wilde ik toch geen risico's met De Jong nemen. Ik heb liever dat hij nog een paar dagen rust heeft, dan voelt hij zich straks helemaal topfit."

Barcelona lijkt de landstitel aan Real Madrid te moeten laten, maar Setién wil de titelrace nog niet opgeven. „In het voetbal kan alles gebeuren", zei hij. „We hebben de laatste jaren wel gekkere dingen zien gebeuren. We moeten ons concentreren op het duel met Real Valladolid en vervolgens hopen dat onze concurrent punten verliest."

Marcelo valt weg bij Real Madrid

Real Madrid vergroot vrijdagavond bij winst op Deportivo Alaves de voorsprong tot vier punten, met nog drie speelronden te gaan. Die ploeg kan de rest van de competitie waarschijnlijk niet meer beschikken over Marcelo. De 32-jarige Braziliaan heeft een spierblessure in een bovenbeen. Hoewel de club in een verklaring van de medische staf verder geen details gaf, melden Spaanse media dat het seizoen in La Liga voor de linksachter voorbij is.

De kans is groot dat Marcelo wel weer in actie kan komen in de Champions League. Real Madrid hervat dat toernooi in augustus met de wedstrijd in de achtste finales bij Manchester City.

Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in La Liga

Source: telegraaf.nl

Комментариев нет:

Отправить комментарий