четверг, 24 сентября 2020 г.

PSV begint met Romero, Bruma en Mauro Júnior aan EL-duel met Mura

PSV begint donderdag met Maximiliano Romero, Bruma en Mauro Júnior aan de wedstrijd tegen het Sloveense NS Mura in de derde voorronde van de Europa League. Het trio krijgt de voorkeur boven Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo en Noni Madueke.

In het competitieduel van afgelopen zaterdag met FC Emmen (2-1-zege) hadden Ihattaren, Gakpo en Madueke nog een basisplaats bij PSV. Romero, Bruma en Mauro Júnior kwamen toen in de tweede helft alle drie in het veld bij de Eindhovenaren.

PSV moet het in Slovenië nog wel zonder nieuweling Eran Zahavi stellen. De Israëlische spits, die afgelopen weekend werd overgenomen van het Chinese Guangzhou R&F, is nog niet speelgerechtigd.

Ook de geblesseerden Érick Gutiérrez en Armando Obispo zijn niet inzetbaar bij PSV. De woensdag aangetrokken doelman Vincent Müller is niet meegereisd naar Slovenië.

De confrontatie tussen Mura en PSV gaat over één wedstrijd. De winnaar gaat door naar de play-offs voor de Europa League, die volgende week gespeeld worden. Daarin is het Noorse Rosenborg BK of het Turkse Alanyaspor de tegenstander.

De wedstrijd tussen Mura en PSV begint donderdag om 19.00 uur in de Sloveense stad Murska Sobota en staat onder leiding van de Zwitserse scheidsrechter Sandro Schärer.

Opstelling NS Mura: Obradovic; Kous, Karnicnik, Gorenc, Sturm; Kozar, Kouter; Filipovic, Horvat, Bobicanec; Zizek.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Bruma, Rosario, Thomas, Mauro Júnior, Malen, Romero.

Source: nu.nl

Комментариев нет:

Отправить комментарий