среда, 17 июня 2020 г.

Hotdog van Ikea lokt fietsende studenten de snelweg op

Agenten van de Dienst Infrastructuur keken naar eigen zeggen even raar op toen ze twee fietsers troffen ter hoogte van het knooppunt Holendrecht bij Amsterdam. De man en vrouw uit Roemenië en Slowakije stonden volgens een woordvoerder vast in de middenberm van de A2. „Om daar te komen waren ze vanaf het fietspad dwars de A9 overgestoken en vervolgens de A2 zelf", aldus de woordvoerder tegen het AD.

Daarvoor moesten de avonturiers dus eerst twee rijstroken en een vluchtstook in een blinde bocht op de A9 doorkruisen. Vervolgens wilden de twee vijf rijstroken, een vluchtstrook en redresseerstrook op de A2 oversteken. Maar zo ver kwam het niet, hun tocht werd in de middenberm gestaakt.

Geen proces verbaal

Volgens het AD kregen de studenten geen proces verbaal, omdat de politie zo snel mogelijk een veilige situatie wilde creëren voor iedereen. „Uiteindelijk zijn de twee in samenwerking met Rijkswaterstaat en de Eenheid Rotterdam zo snel mogelijk van de snelweg begeleid. Het lijkt ons een goed idee dat ze de volgende keer iets te eten bestellen."

Source: telegraaf.nl

Комментариев нет:

Отправить комментарий