среда, 6 мая 2020 г.

10X DE BESTE MOEDERDAG CADEAUS

Het is alweer bijna Moederdag; tijd om jouw MOM in het zonnetje te zetten. Verwen je moeder met deze fijne cadeaus, van bloemige lente geuren, een heerlijke frisse geurkaars voor in huis of een natuurlijke huidverzorgingsset. CITYMOM zorgt voor een portie mom-proof cadeau inspiratie.

1. DESIGN LETTERS MOK 

Deze heerlijke drinkbeker van Design Letters is zeker een schot in de roos als moederdagcadeau. Leuk om je dagelijks kopje koffie, thee of een ander favoriet drankje uit te drinken én met een speciale boodschap aan de achterkant.

2. GREETZ MOEDERDAG KAART 

Kan je niet naar je moeder toe op moederdag, stuur dan een lieve kaart! Bij Greetz hebben ze echt mega veel leuke kaarten speciaal voor moederdag. Je kan ze ook persoonlijk maken met een foto bijvoorbeeld.

BUDHA-TO-BUDHA

4. ZILVEREN BUDDHA TO BUDDHA ARMBAND

Een sieraad cadeau geven is altijd een goed idee. Vooral omdat het een persoonlijk cadeau is, en een echt aandenken. Wil je niet meteen de hoofdprijs betalen, kies dan voor zilveren sieraden.  Bijvoorbeeld deze mooie armband van buddha to buddha. Welke MOM is daar nou niet blij mee? 

TIP: 

Als je een mooi cadeau bij Brandfield shopt dan ontvang je gratis een heerlijk verwenpakket t.w.v. € 100 bij je bestelling (vanaf €50). Ideaal om als cadeau te geven op Moederdag of gewoon lekker voor jezelf. In dit pakket zitten twee prachtige style items uit onze nieuwe collectie, waarvan een zilveren ketting, armband of oorstekers. Naast de sieraden verwennen zij je met chocolade van Handsoff en krijg je nog een Brandfield waardebon t.w.v. € 30! Gebruik de volgende actiecode: MOEDERDAG100  

4. SMPL GIFTSET

Dit is een fijne service van SMPL voor als je een cadeau aan je moeder op wilt sturen! Het is heel easy, 

1. Kies de gift set die het beste bij haar past.

2. Laat een persoonlijk bericht voor haar achter bij de notitie ruimte aan het eind van je bestelling.

3. Bij de check-out vul je het adres in van je moeder i.p.v. jezelf.
SMPL stuurt de fijne gift set naar haar toe! 

Digitale fotolijst

5. FOTOLIJST 

Deze fotolijst via salora.nl heb ik mijn moeder cadeau gegeven voor pasen, en daar was ze super blij mee! Het is ook zeker een perfect cadeau voor moederdag. Het coole van deze digitale fotolijst is, is dat je realtime foto’s naar de lijst kan sturen.

Ben jij met vakantie en wil je wat leuke foto’s van je gezin met je moeder (ouders) delen, dan stuur je die via de app! Maar ook dagelijkse kiekjes van je kind kan je sturen. Zo zien opa en oma kun kleinkind live groeien, ook als ze niet naast de deur wonen. Hoe leuk is dat! 

6. PARFUM 

Een parfum voor moeders is altijd goed toch! Ik vind de reclame van CHANEL zo leuk die ze nu hebben hangen in alle abri’s door te stad! Parfum te duur, dan zou ik ook al blij zijn met zo’n leuke tekening! 

7. DOPPER FLES

Koop je een Dopper fles, dan doet Dopper een persoonlijke boodschap erbij in de fles. Gewoon, om je moeder te laten weten dat ze de beste in de wereld is. Een herbruikbare waterfles is natuurlijk een praktisch cadeau met de zonnige maanden in het vooruitzicht.

Maar dit zéker niet alleen. Het is een ‘Do Good’ cadeau voor zowel de gelukkige moeder die verrast wordt, als voor Moeder Aarde. En beiden hebben we hard nodig! 

8. BOEK Mama’en van Nina Pierson

Het boek Mama’en is een naslagwerk waarin het welzijn van de aanstaande moeder zélf centraal staat. Nina Pierson, ondernemer (eigenaar van de gezonde SLA-winkels) en mama van twee dochters, maakte dit eerlijke en vernieuwende boek, waarin dieper wordt ingegaan op het belang van zelfzorg in deze levens veranderende periode. Bedoeld om de aanstaande moeder in haar kracht te zetten en dichter bij zichzelf te brengen. 

Met een achtergrond in onderzoeksjournalistiek maakte Nina Pierson deze rijk geïllustreerde, bomvolle gids waarin ruim 50 experts hun waardevolle kennis delen. Van doula’s en verloskundigen tot hoogleraren en postpartum-behandelaren. Pierson bundelde wetenschappelijke kennis, moderne visies en inzichten uit traditionele culturen, allemaal met de (aanstaande) moeder als middelpunt.

9. GEURKAARS VAN FLAMINGO CANDLES

Deze kaars is de definitie van “Pretty in pink“. Handmatig gegoten met 100% sojawas en “You Make it Rain Rainbows“-slogan. De geur van een rijk, sappig mengsel van kruisbessen en jeneverbes die met gekaramelliseerd suiker en gedroogde vruchten zoet wordt afgerond. Verkrijgbaar via Zalando. 

10. VINTAGE SHOPPER ALL TIME FAVOURITES

Wij zijn helemaal fan van deze nieuwe leuke XS shopper van All Time Favourites. Hij is geïnspireerd op de ouderwetse oma boodschappentas.

Neem deze grote handtas van All-time Favourites mee naar je werk (laptop past erin) en je kunt daarna direct door naar het strand, de supermarkt of naar een cafeetje. Deze grote handtas heeft geen rits, maar wel super leuke gouden handvatten!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Het bericht 10X DE BESTE MOEDERDAG CADEAUS verscheen eerst op CITYMOM.nl.

Source: CITYMOM.nl

Комментариев нет:

Отправить комментарий