четверг, 27 февраля 2020 г.

4X TWEE KIDS, ÉÉN KINDERKAMER, VERSCHILLENDE SFEREN

Hoe doe je dat nou? Twee kinderen op één kamer laten slapen met nog genoeg ruimte om te spelen, of huiswerk te maken en ook nog het liefst met hun eigen sfeer? Hier een aantal leuke voorbeelden die zeker tot de verbeelding spreken.

DIVERS BEDDENGOED

Met beddengoed kun je al heel veel doen. Je ziet hier duidelijk een jongens- en een meisjesbed terwijl de basis van de kamer hetzelfde is. Verschillende decoratie boven het bed geeft er een eigen draai aan.

bossamae.com

Met een wandprint of behang kun je vanuit dezelfde basis meerdere kanten op. Zie je het subtiele kleurverschil van het beddengoed?

ayayhome.com

VERSCHILLENDE BEDDEN

Een stapje verder kan zijn om naast het beddengoed ook het bed anders te laten zijn. Twee verschillende brocante houten bedden, met elk een eigen uitstraling.

laurelberninteriors.com

OPBERGRUIMTE

Een manier om ook opbergruimte te creëren ontstaat door de bedden naast elkaar te plaatsen en rondom kastruimte te maken. Zo heb je nog een groot deel van de kamer over om te spelen. 

nordicdesign.ca

EIGEN GRID

Het grid in de achterwand zorgt ervoor dat beide kids hun eigen invulling kunnen geven. 

designanthologymag.com

Maar natuurlijk werkt een stapelbed ook goed. In dit geval zou ik lekker losgaan met stofjes. Met sierkussens, dekens en een sprei geef je het bed ineens een luxe uitstraling.

www.mocka.com

BLOG DOOR EVA DE BRUIN

Eva is moeder van Joep (4) en Fien (1) en woont in Amsterdam. Ze is interieurontwerper en met haar eigen bedrijf 'niet iedereen kent Eva' wil ze de wereld een beetje mooier maken. Met haar passie voor interieur gecombineerd met haar moederschap komt ze hier elke maand met handige DIY tips. 

www.nietiedereenkenteva.com

Instagram: @nietiedereenkenteva

LEES OOK VAN EVA: 6X INSPIRATIE VOOR ULTIEM BINNENSPELEN

Het bericht 4X TWEE KIDS, ÉÉN KINDERKAMER, VERSCHILLENDE SFEREN verscheen eerst op CITYMOM.nl.

Artikelen in het Nederlands. citymom.nl

Комментариев нет:

Отправить комментарий